• Най-добра цена
  • Новинка
SMT филтър H3022T за SAMSUNG CP40

SMT филтър H3022T за SAMSUNG CP40

 
BGN 70.40

Наличност
На склад


SMT филтър H3022 T за SAMSUNG CP40
Ние ви предлагаме различни видове филтри тези филтри са широко използвани от нашите клиенти.Тези филтри са много по-евтини в сравнение с оригиналите, но са много добри по качество, ниво на вакуум съвсем същата като тази на оригинала. Наскоро разработихме филтри с оригинални суровини, като YAMAHA, SONY и така нататък.
За Изпращане :
Ще направим повторно тестване на части строго, преди да изпратите.
Ще го доставим в рамките на 1-3 работни дни след плащане на .Що се отнася до времето за доставка,то обикновено отнема 3-7 работни дни през DHL/UPS/FEDEX. Ако изпратите EMS, а след това срокът на доставка да отнеме 15-25 дни.
Моля, потвърдете, че вашият адрес е правилен и е на разположение в , преди да купите. Всички неполученные стоки, причинени от нищожен адрес, регистриран в , не ще получат пълна нашия политика за връщане или замяна.
Като купувач, вие сте задължени да плащат данък, когато направите поръчка от чужбина. Нашата цена не включва данъци, ДДС или други скрити такси.
Рекламации и връщане на парични средства :
Връщане е поискано във връзка с счупване на стоката в специални условия и форс-мажорными обстоятелства, той ще бъде приет в рамките на 7 дни след получаване на пратката. Това трябва да се докладва до това, стоката ще бъде върната. Ние си запазваме правото да откажем да дадем на всяко изискване, което информира продавача за повече от 7 дни. (Забележка : задържан продукт трябва да бъде върната в оригиналната опаковка и трябва да е в добро състояние).
Всички върнати стоки, трябва да бъде уведомен, след като се върнете, възстановяване и повторна доставка ще продължи, след като върнатите стоки бъдат получени от продавача.
Разходите за доставка и обработка на товара не подлежи на връщане. Купувачът носи отговорност за транспортните разходи, направени при доставката на стоката обратно. Както и трябва да плати втората разходите за доставка.
Политика За Обратна Връзка :
Обратната връзка е много важна за нас!
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!
Когато получавате продукт и са доволни от тях, моля, пишете ни на положителна оценка. и вие също ще получите 5 точки за обратна връзка.
Моля, не оставяйте неутрални или отрицателни коментари, без никаква връзка с нас. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.
Гайет Электроникс


Опции за продукта

Направи си Сам пособия:
Електрически
Номер На Модела:
H3022T

Свързани продукти