• Най-добра цена
  • Новинка
Модел Сай-25 пробен помпа налягане

Модел Сай-25 пробен помпа налягане

 
BGN 27.20

Наличност
На склад

Всички компоненти трябва да бъдат проверени, ако връзката е затворен или не преди изпитването помпа, манометър е нормално или не, и от газопровода е, помпа работна среда за 5 ~ 50 ° C вода, емулсия или вискозитет 2; / С масло. СЛЕД КАТО СТОКАТА ЩЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА В НАШЕТО МЯСТО, ЩЕ ИЗДАДЕМ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КУПУВАЧ И ТЕГЛО ПРОДАДЕНИ СТОКИ.
ДОСТАВКА :
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ДОСТАВКА И ОБРАБОТКА.
ВНИМАНИЕ МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ : МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПОЛУЧИТЕ ПРОДУКТА, ИЗПРАТЕН ВИ.за повишаване на ефективността на изпитване целеви контейнери или оборудване могат да бъдат първо се пълни с вода, а след това свързани към напору бала тръба на помпата.Do капе вода вътре в помпата, когато отрежете му след употреба, да се накиснат в малко количество масло, за да се предотврати корозия на метала. НИЕ НЕ ЩЕ ОСТАВИМ ОТЗИВ ЗА КУПУВАЧИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧАТ ОБРАТНА ВРЪЗКА. МОЛЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ, ИЗПРАТЕТЕ НИ ИМЕЙЛ ИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЧРЕЗ ИБЕЙ С ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ.
КУПУВАЧИТЕ : ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ И ЗАЛАГАНИЯ С УВЕРЕНОСТ.след завършване на теста се отпуснете воден клапан, налягане, за да избегнете повреда на съоръжения. Не забравяйте и за всички други такси, които събира превозвач (като митническо оформяне и данъчни разходи).
Модел Сай-25 пробен помпа налягане
Експлоатация и поддръжка :
1.In процесът на налягане, ако установите някакво явление, изтичане на вода, трябва веднага да спре да работи за проверка и ремонт, е строго забранено при изтичане на да продължи да се увеличава налягането.в процеса на изпитването, ако е открит въздух вътре,можете да отворите воден клапан, докато въздухът не излезе накрая.
СТОКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ДОСТАВКА НА КУПУВАЧА.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ ДА ИМА МЯСТО, ДОКАТО ПЛАЩАНЕТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА. АКО ВЪЗНИКНЕ ПРОБЛЕМ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ НЕУТРАЛНА ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА; ТОВА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИМ С КУПУВАЧА, ЗА ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ." КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ДОСТАВКА ЗА ВРЪЩАНЕ.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НИ ДОБАВИТЕ В СВОЯ СПИСЪК С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НИ ОБЕКТИ!
. Забрана за използване на утайки и други замърсители не е чиста вода. ВРЪЩАНЕ :
НИЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ПАРИТЕ СИ, АКО ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОЛУЧИТЕ, КАТО ЦЯЛО НЕ РАБОТИ, АКО ТОЙ НЕ Е БИЛ РЕГИСТРИРАН КАТО "ЧАСТИ" ИЛИ "НЕ Е В РАБОТНО СЪСТОЯНИЕ". ТОВА Е НЕЩО, КОЕТО НИЕ НЯМАМЕ НИКАКЪВ КОНТРОЛ И Е ДОПЪЛНИТЕЛНА ПЛАТКА ЗА ДОСТАВКА.


Опции за продукта

Налягане:
Ниско Налягане
Използването на:
Водата
Номер На Модела:
САЙ-25
силата на:
Електрически
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Структура:
Мембранен Помпа
Теория:
Бутало На Помпата
Горивата:
dc
Приложение:
трансмиссионная течност
Дължина на маркуча:
1.2 м
Тип:
Хидравличен
Капацитет на резервоара за вода:
5L
Материал:
чугун

Свързани продукти