• Най-добра цена
  • Новинка
HIMABM 1 комплект бял цвят нефритовое яйце за упражнения на Кегел тазовите мускули вагинална повдигане на бен уа йони яйце тегло на Кегел бен уа топката

HIMABM 1 комплект бял цвят нефритовое яйце за упражнения на Кегел тазовите мускули вагинална повдигане на бен уа йони яйце тегло на Кегел

 
BGN 30.72

Наличност
На склад

, Както използвате : 1. въпрос : каква е функцията на използването на яйца за упражнения на Кегел? Отговор : жените, които са използвали яйцеклетка, са помогнали за подобряване на качеството на живот. Целият ни продукт с най-добро качество, но international express има много фактори, които не могат да бъдат проконтролированы, моля, нека не ни е лоша обратна връзка директно, благодаря Ви много. Ако искате да замените низа, се препоръчва да се използва не восъчна паста за конци и заместник на въже, която сме ви изпратили. Нашата цена, както е показано, най-ниска. След менопаузата при много жени се наблюдава сухота на влагалището, и вагинален канал губи своето здраве ,а упражнението Кегел им помага да увлажниться и подобряване на здравето. Предимства включват повишено сексуално удоволствие, по-голяма влажност, по-ниски изисквания за уриниране и основни/ на коремните мускули. благодарим ви!
Информация за намаление
Ако купувате голямо количество, ние ще ви дадем по-голяма отстъпка. Най-бързият и ефективен начин за засилване на вашия КОМПЮТЪР (лобково-копчиковую) мускул.
Описание на продукта
Този набор от - ни от ниско ниво яйца йони, които са направени от бял нефрит.въпрос : Какво е упражнение на Кегел? Отговор : упражнения на Кегел-това е серия от упражнения, насочени към укрепване на мускулите на тазовото дъно. На пазара, което стои пред целия свят, дългосрочно набиране на света, в целия свят търговците на едро,агенти, по-големи отстъпки. За стягане на цели, като пост-бременност, големи яйца могат да бъдат използвани, за да се започне с постепенно движение към по-малките яйца. Можете да видите резултатите в продължение на няколко седмици с помощта на няколко минути ежедневната практика.
Вид на продукта
Упражнения На Кегел
Материал :
Нефрит
Предварително просверленный
Да,предварително просверлено в тънките части
Цвят. Тези яйца се предлагат с съедини с въже, но може да премахне или замени по всяко време. Добре дошли в нашата фабрика за инспекционни посещения, ние искрено се надяваме да си сътрудничат с вас. И името на получателя, по-добре да оставите пълното име,или това може да доведе до някои проблеми, ако името и пощенския код са грешни. въпрос : защо яйцата са три различни размера? Отговор : Ако вие ги използвате, за упражнения на Кегел, започнете с по-големи яйца, а след това със средни. Цвят на чантата може да варира, но заявки се приемат. Идеална кацане-по-добър контрол на качеството за постигане на високо качество на полиране. Цвета на всеки един нефритен яйца може да се различават малко,защото всички те са естествени.


Опции за продукта

Тип Елемент:
Масаж И Релакс
Размер:
Multi Size SML
Приложение:
Тяло
Номер На Модела:
Нефритовое яйце 481
търговска марка:
HIMABM
Материал:
Нефрит
Цвят:
Бял
Размер:
45 * 30мм, 40мм * 25мм,30 * 20 mm
ПОСТАВЕТЕ AILITY:
От 100 000 бр. / бр на месец
Тегло:
Около 139 грама(0,31 кг)
Воспользуйся:
Упражнение Кегел или засилване на слаби мускули на тазовото дъно
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)
Занаят:
Пробиване и полиране
Просверленное дупка:
Предварително прожаренный на тесни края.
Дайте чанта подарък безплатно:
Да, всеки комплект ще чанта
Материал:
Нефрит

Свързани продукти