• Най-добра цена
  • Новинка
Copenhagen_harbor of denmark сувенирни магнити за хладилник 20742

Copenhagen_harbor of denmark сувенирни магнити за хладилник 20742

 
BGN 5.57

Наличност
На склад

Копенхаген е дом на футболните клубове ФК København и Brøndby. Копенгагенское метрото обслужва център на Копенхаген заедно с мрежата S-влакове, свързващи отдалечени райони. Това включва в себе си изграждането на престижния квартал Фредериксстаден и основата на такива културни институции, като Кралския театър и Кралската Академия за изящни изкуства. Моля, не се колебайте да ни потърсите, за да получите най-доброто решение, преди да е неутрална или отрицателна обратна връзка.Разход на поръчка приема безплатна доставка за срока на доставка, стойност на поръчка Китай regular Post 15~45 работни дни на по-малко от $12 за Безплатна доставка срок за доставка стойността на поръчката China Post / standard 10~25 работни дни над $12 2, а Понякога това може да отнеме до 4-7 седмици се дължи на строг митнически контрол.
Копенхаген е дом за стари университета в Копенхаген, технически университет на Дания и Копенгагенской бизнес училище. Нашите магнити : обвит в метал; твърди, без пукнатини; дебелина 3 мм, предлага добро чувство за ръце, ние сме специални.Ако сте доволни от детайли и нашите услуги,моля, пишете ни на положителна оценка с 5 звезди. Започвайки от XVII век, по време на царуването на Кристиян IV от Германския Дома Ольденбургского, Копенхаген се превърна във важен европейски регионален център, засилване на позицията си в столицата на Дания и Норвегия, и ресурси на двете царства са били използвани за изграждане на институциите, дори дворци и известните укрепления, които все още формират град., е най-старият университет на Дания. Годишен Копенхаген маратон е създадена през 1980 година. нашата цена не включва данъци, ДДС или други скрити такси. Забележителностите на Копенхаген, като парка Тиволи, статуята на малката Русалка, дворци Amalienborg и christiansborg дворец, замъка Розенборг, Църквата Фредерик и множество музеи, ресторанти и нощни клубове са важни туристически атракции.
-
PLS, разбират нашата минимална $12,
1~3 бр, допълнителна цена за превоз $1,
-
Индивидуални Уникални Магнити. Копенхаген университет, основан през 1479 г. ;
Свържете се с нас за всякакви въпроси и допълнителни услуги. След страдат от последиците от чума и пожари през 18-ти век градът преживява период на реконструкция. Копенхаген е един от най-дружелюбните към велосипедам градове в света.
Копенхаген (известен също под други алтернативни имена) е столицата и най - гъсто населен град в Дания с население 591 481 души и градската население от 1 263 698 души (от 1 януари 2015 г. По-късно, след Втората световна война, Фингер-план е допринесъл за развитието на жилищното строителство и бизнеса по пет градски железопътни маршрути, простираща се от центъра на града.


Опции за продукта

Тип:
Магнити За Хладилник
търговска марка:
СУВЕМАГ
Спецификация:
Single-piece Package
Размер На Листа:
Среден
Тип Етикети:
Магнитен Стикер
Възраст:
> 3 години
Номер На Модела:
78*54 мм
Модел:
Етап
Стил Магнитни Стикери:
правоъгълник
Предмет на:
Метален Магнит / фотомагнит/пластинчатый Магнит
Размер:
Rectangle 78*54mm
Материал:
Гъвкав Магнит+картон+стомана+художествена хартия
Воспользуйся:
Събиране на подаръци
Цвят:
Пълноцветен печат / CMYK печат
is_customized:
Yes

Свързани продукти