• Най-добра цена
  • Новинка
Мастилницата CISS LC261 за принтер Brother DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW (Азиатско-Тихоокеанския регион)

Мастилницата CISS LC261 за принтер Brother DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW (Азиатско-Тихоокеанския регион)

 
BGN 36.80
BGN 33.00

Наличност
На склад

всички търговски наименования и търговски марки са собственост на съответните им собственици и се споменава тук само с описателна цел. Въпрос : колко е чувствителен принтер до нивото на мастило в резервуарных бутилки? Принтерът ще работи правилно, докато държите бутилка на същото ниво, че и принтер. Напълнете с точност до 1 см от крана на бутилката. Не поставяйте празен(без мастило) CISS/касети в принтера, за да CISS/касети са пълни с мастило (резервоар/тромпет/патрона трябва да бъдат пълни с мастило), а след това монтирани в принтера; в противен случай, когато празни касети с мастило да бъдат разпечатани на принтер, чип ще бъде блокиран завинаги и не може да се използва нормално, въпреки че след това да сте попълнили мастило. Въпрос : как това работи? Тръбата се закрепва към картриджу и се придвижва напред и назад заедно с печатащата глава. Непрекъсната смяна на мастило по малко ги дърпа от касети.(Обикновени тонер касети, като цяло, да влоши качеството при спад на нивото на мастилото). Ако поставя бутилка на по-високо ниво, рискът се изсипва на хартия с мастило. В действителност качеството на печат трябва да бъде равно на това, което получавате с чист, пълен тонер касета през цялото време. За повече информация, моля, консултирайте се с нас.
f вашата поръчка патрона различен от този, който ние показваме на снимката, моля уточнете търсенето Си, когато направите поръчка, ние ще ви следват, за да CISS!
Касета CISS с чип, подходящи за пазара : Азиатско-Тихоокеанския регион
Съдържание на опаковката :
Празен тъмен резервоар CISS 1 комплект
Информиране На Купувача :
1. При нормална работа с бутилка, стоящи в непосредствена близост до с вашия принтер, вие ще изпитате същото отлично качество на печат, независимо от нивото на мастило в бутилки-резервоари. Без предупреждение.Всички продукти, доставени и показани на снимките, може да има някои незначителни разлики(партия на продукта, на етикета, фигура чип, опаковка). Всички купувачи от Руската Федерация трябва да попълните пълното име, в противен случай той може да не получите по поръчка. Въпроси и отговори : Въпрос : каква система на дозата на CIS включва в себе си? Всички блокове, които включват в себе си резервуарную бутилка, патрон, CIS, затвори, вакуум помпа, силна лост CIS и съединители.Когато купувате поръчка от нас, моля, уверете се, че номерът на модела на касетата съответства на (код OEM), който можете да използвате във вашия принтер, ако тя не отговаря на чернильным картриджам, той няма да работи, защото чип касета не е еднакъв за различните пазари, въпреки, че номера на модела на вашия принтер може да бъде един и същ.


Опции за продукта

Тип:
Система За Непрекъснато Подаване На Мастило
Номер На Модела:
LC261
Съвместим Марка:
Brother
Съвместим Тип На Принтера:
мастилено-струен принтер
Цвят:
Друго
Bulk Опаковка:
ДА
търговска марка:
ЙОТАТ
Цвят:
4 Цвят

Свързани продукти