• Най-добра цена
  • Новинка
$2.5 Liberty Gold 1856-D copy coins безплатна доставка

$2.5 Liberty Gold 1856-D copy coins безплатна доставка

 
BGN 4.00
BGN 3.00

Наличност
На склад

условия за плащане :
Ние приемаме само условно депозиране .
От съображения за сигурност ние ще изпращате поръчки само по адрес на доставка,който сте потвърдили с помощта на Набирателни. Доставка :
1. условия за превоз :
Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка. Подробности само са потопени, след като компенсация ще подтвержена Набирателни.
2. Корабни Компании :
Ние подкрепяме спедиция "поща " Китай" EMS" ,
Ако имате нужда от помощ при избора на бърза и надеждна транспортна компания, моля, свържете се директно с нас и ние ще направим всичко възможно, за да помогне. Коментари :
Удовлетворението на клиентите е много важно за нас. Ако сте доволни от заказанными вас продукти, моля, оставете коментар. Ако не сте доволни от заказанными вас продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор. Реплика, която посеребрены-90%, Купър. Правилната цена, за да направи интернет, реплика на Кибера струват колкото се може повече монети.
Успешна покупка на моите монети, вземи парите, аз в рамките на три работни дни перевезу монети на вашия адрес, трябва 25-30 дни, за да се получи, моля, купувачи чакат. Ако имате нужда от EMS транспорт, моля, свържете се с мен! EMS около 10 дни, за да пристигнат. От теглото на монетата се определят транспортни разходи EMS. След получаване на монети, монети, ако има някакви повреди и проблеми с качеството, моля върнете монети, когато получа монети, аз ще бъда отново транспортиране на монети.


Опции за продукта

Техника:
Кастинг
Материал:
Мед
търговска марка:
подражательные монети
Тема:
Хората
Стил:
Античен Имитация
Регионална Функция:
Китай
Година:
1840-1859
метални монети:
бял метал

Свързани продукти