• Най-добра цена
  • Новинка
НАГРЕВАТЕЛ ФИЛМ ТОН 24V 250W 300MM KAP

НАГРЕВАТЕЛ ФИЛМ ТОН 24V 250W 300MM KAP

 
BGN 33.60

Наличност
На склад

Ако стоката е повредена или загубена по време на връщането, купувачът трябва да носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Гаранция И Поддръжка На :
. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалните условия. Ние ще ви предложим 1-месечна безплатна замяна. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.
Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, такси и т. Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Купувачът трябва да върне детайли в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Във връзка с тези особености полиимидные нагреватели (Kap ton Film) много са идеални за приложение
с ограничение на пространство и тегло : Обща дебелина ≤0,2 мм; радиус на огъване ≥0,8 мм
изложени на химикали или масла
във вакуумни среди, изискващи ниско излизане на газове
бърз и точен отопление
Доставка :
Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.


Опции за продукта

търговска марка:
ROBOTDIGG
Номер На Модела:
ПИ3030
Тип На Двигателя:
Филмова Топлинна Легло

Свързани продукти