• Най-добра цена
  • Новинка
Машина за запечатване на 500C електромагнитна индукция на пълния диаметър ръчно 220V, машина за запечатване на топлина бутилки алуминиево фолио 20-130mm

Машина за запечатване на 500C електромагнитна индукция на пълния диаметър ръчно 220V, машина за запечатване на топлина бутилки алуминиево

 
BGN 200.00

Наличност
На склад

Съдове, изработени от различни материали, са стегнати.
3) Доставка на UPS,DHL, EMS и от врата до врата доставка.
Снимка На Машината
Експлоатационни характеристики
·Лесен за използване-без никакви инструменти, plug-задава ниво на мощност и печат.
·Всички дигитален дизайн осигурява точност и премахва остарели аналогови елементи за управление. Херметични контейнери могат да бъдат изработени от PE, PP, PS, PET, ABS, стъкло, порцелан и т. Печатът е влагостойким, плесневеющим, измама и кражба спирачка и удължава срока на съхранение на стоките.
4) пакет : кутия или според изискванията на клиента.7 кг
Гаранцията е 1 година.
* Усъвършенстван съвременен дизайн, самостоятелен с вградена защита. Машината работи на принципа на електромагнитната индукция на : алуминиево фолио за капака на бутилката мигновено се нагрява много силно и се разтопи, така че бутилката плътно увива и запечатывается., Но не и от метал. Благодарение на новите модулни силово устройства Япония той е по-икономичен в сила и в 20~30 пъти по-бързо, в миг на нагряването, отколкото обикновените вакуумно-тръбни нагреватели, ефективността му за отопление е над 90%.
Ние не носим отговорност за всички данъци върху вноса, митнически такси или задържане на митницата.
·Липсата на движещи се части, липса на шум, 100% твердотельная surface електроника за дълъг експлоатационен срок. Въз основа на това, моля, дайте ни положителна оценка, решението е много важно за нас.
Добре дошли отново!.
2) ние изпращаме извън детайли за плащане в рамките на 10 дни и даваме ви чрез проследяване на стаята.
Забележка
В процеса на доставка, понякога трябва да има някакви малки проблеми, които правят вашите продукти задержанными или нещо друго, моля, бъдете ясни, но ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се справят с това, ако можете да ми направиш услуга, за да се свържете с мен, и аз ще бъда благодарен за всичко, което сте направили за мен!!
Ако сте удовлетворени и доволни от нашите оферти, след като сте получили стоката си, моля, направете ми една услуга, за да ни оставят положителен отзив, можете да го вземете като награда за закупуване на Али!! ако не сте доволни от стоката, или нашите услуги, можем ли да разберете заедно, преди да можете да искате да оставите отрицателна обратна връзка? благодаря ви предварително, ако можете да го направите!!
Обувки за обслужващия персонал
Ние предлагаме услуги за размяна и ремонт с покупката, но такса за обратна доставка и данъци не са включени.
Обхват на приложение
500Е е ръчно електромагнитен индукционный нагревателен уред, специализирана в областта на запечатване на алуминиево фолио контейнери по фармация, химическа промишленост, пестициди, храните, козметиката и леката промишленост.


Опции за продукта

Приложение:
Електрически Набор От Инструменти, Набор От Домакински Уреди
Номер На Модела:
500С
Пакет:
Кутия
Направи си Сам пособия:
Електрически
Брой парчета:
1
търговска марка:
GOLDSTPK
Тип:
Комбинация

Свързани продукти