• Най-добра цена
  • Новинка
2.тапата на меден електрод Ziyang Multihole 0mmx400mm за машини EDM сверля

2.тапата на меден електрод Ziyang Multihole 0mmx400mm за машини EDM сверля

 
BGN 58.96

Наличност
На склад

html http : //www. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Тези допълнителни такси могат да се налагат при доставката. тръба с няколко дупки (месинг/мед)
- Размер : Φ1. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, любезно намерете връзки за допълнителна цена на доставка в нашия магазин и заплащане. 2 (400/500 mm) 1. Благодарим ви. - Цената на доставката не се включва в себе си никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други.тръби медни електрода Ziyang Multihole 0mmx400mm Ziyang Multihole за сверлильных машини EDM
Производствени мощности и маркетинг Шаньдунской Цзыянской месинг/ медна электродной тръба в днешно време не са ненадминати в областта на битовите тръби поровых електроди.
Ние изградихме силна дистрибьюторство в EDM Deutchland, напреднало EDM.
Други спецификации на разположение(моля, любезно намерете точната цена в магазин) :
1.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.5 мм (400/500 мм)
3. - Моля, обърнете внимание, че за изпращане в Русия с помощта на CTR-LAND PICKUP цената на доставка е актуализиран с оглед на такси на митниците.0 мм(400/500 мм)
- Различни месингови и медни электродные тръба са на разположение по заявка на клиента
За повече информация, моля, свържете се с нас.
За да получите най-доброто за вашия хардуер EDM, трябва да се използват най-подходящите, най-последователни, висококачествени консумативи за вашите приложения и вашата машина.
Вашите машини за рязане на тел притежава впечатляващ набор от функции, които правят експлоатацията и особено поддръжка телена машини по-лесно, отколкото всеки друг.
Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате. Нека се знае, ако се сблъскате с някакви проблеми. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени.


Опции за продукта

Свързани продукти