• Най-добра цена
  • Новинка
5 бр ESKS, EMS minipiezon SCALER СЪВЕТ STANDARD Kit, EMS Scaling and perio kit

5 бр ESKS, EMS minipiezon SCALER СЪВЕТ STANDARD Kit, EMS Scaling and perio kit

 
BGN 278.40
BGN 251.00

Наличност
На склад

Вие ще имате по-безопасно и професионално лечение ,по-psersonal обслужване на вашия стоматолог.
За пациенти :
1.
НАШАТА КОМПАНИЯ : НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДОСТАВЧИК И СЪЗДАТЕЛ НА НОВИ DNETAL SCALER, НАКРАЙНИЦИ И КОМПЛЕКТИ НАКРАЙНИЦИ ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА. Този комплект може да се използва на над 10 години на много разумна цена. покажи своята чест, репутация и колко сте високи професионални качества. Но ние силно ви препоръчваме да го продаде.
НАШИТЕ ПРОДУКТИ СА ПРОИЗВЕДЕНИ НЕ РЪЧНО, А НЕ ОТ МАШИНИ, А ОТ СЪРЦЕ.
Отговорност на зъболекари не е само в това, да се предложи лечение на зъбите, но и в това, да предаде на пациентите си здрава концепция. От 20% до 60% от пациентите са склонни да купуват този специален комплект, използван само за тях, в съответствие с нашия успешен опит, в зависимост от различни страни.Вие и Вашето име зъболекар може да бъде отпечатан на комплекта, който ще се използва само за вас самите.
Много пациентът трябва да бъде в този комплект, за да направи света по-сигурен, по-здрави с помощта на този комплект да се предотврати кръстосана инфекция в стоматологично лечение. да предложи на пациентите по-индивидуално обслужване, за да се чувстват по-комфортно.
ВСЕКИ ЗЪБОЛЕКАРЯТ ИЗПОЛЗВА СПЕЦИАЛЕН СТОМАТОЛОГИЧЕН КОМПЛЕКТ С ПЕРСОНАЛНО И ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ.
Убеди своите пациенти да разкажа за предимствата на апарата, колко добри са те за тях и да продават или да ги предложат на пациентите си безплатно.
Какво трябва да направите?
Ако купувате набор от нас, ние може да отпечатва върху нея името си, включително и името на пациента, ако можете да го предложи на нас. да се повиши лоялността на ваши пациенти към вас или вашата клиника и за увеличаване на вашия бизнес.
ние не просто продаваме продукт , но дадохме на здравето на всеки пациент, както и професионални и лични услуги на зъболекар. Вие ще бъдете много по-безопасно с набор, използван само за вас.
За стоматолози :
1. за да се избегне евентуална кръстосана инфекция.
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ МНОГО ИНДИВИДУАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ, ИМЕНА НА ЗЪБОЛЕКАРИ И ПАЦИЕНТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТПЕЧАТАНИ ВЪРХУ НАЕМАНЕТО, КАКТО СЛЕДВА :
Работна снимка на върха скалера G1 като пример :
Защо ви е необходим този комплект?
За нас :
Ние създаваме ерата на стоматологична революция, която е бъдещето на стоматологията, като предлага много професионални и лични стоматологични комплекти за зъболекари и пациенти.
НАШАТА ВИЗИЯ :
ВСЕКИ СИ ИМА НАБОР ОТ ЗЪБНИ, ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИТЕ КРЪСТОСАНО ЗАРАЗЯВАНЕ.за да си пациенти се чувстват в по-голяма безопасност, използвайте комплект само за тях.


Опции за продукта

Тип Елемент:
Избелване На Зъби
Номер На Модела:
ЭСКС
Съставка:
неръждаема стомана
Размер:
Small
НЕТНО ТЕГЛО:
30 г
НАЙ-ДОБРИЯТ КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЖА ЗА ЗЪБИТЕ :
НАЙ-ЗЪБОЛЕКАРСКИ КОМПЛЕКТ ЗА МАЩАБИРАНЕ И ПОЛИРАНЕ НА ЗЪБИТЕ
ПЕРСОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ:
ВАШЕТО ИМЕ ЩЕ БЪДАТ ОТПЕЧАТАНИ В ПАКЕТ
НАЙ-ДОБРИТЕ СЪВЕТИ СКАЛЕРА:
НАЙ-ДОБРАТА ПАСТА ЗА КОЙТО Е ПАРКЕТ
ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ:
предотвратяване на появата на инфекции
НЕТНО ТЕГЛО:
77 грама
Материал:
медицинска неръждаема стомана
Преглед :
11 стъпки oFactory Direct salef quanlity control
Сертификат:
CE ISO
Директна Продажба От Завода:
ДА
Склад:
ДА

Свързани продукти