• Най-добра цена
  • Новинка
Wlong Art Printing Pop маслени Бои на Платно Two Zebras With Birds Wall Art, стенни картини за дневна спалня офис

Wlong Art Printing Pop маслени Бои на Платно Two Zebras With Birds Wall Art, стенни картини за дневна спалня офис

 
BGN 20.00
BGN 11.00

Наличност
На склад

за да намали разходите за доставка и да се избегне повреда на рамката при транспортиране, тази картина печат на платното без вътрешна и външна рамки, но този размер е най-обикновен размер на рамки за картини, и вие можете лесно да получите рамка на подходящия размер
3. Опазване На Околната Среда. продуктът е произведен в Китай . Ако имате проблеми с вашата поръчка, моля, първо се свържете с нас. сте получили грешен продукт). Ние предлагаме индивидуални поръчки,можете да се свържете с нас по skype :
1. картината не е ръчна работа, тя е отпечатана машини.
ЗА ХРОМАТИЗМЕ
1. всички детайли са потопени от Standard Shipping/Epack/China Register Air Mail. Добро качество. Ние плаща доставка за замяна обратно към вас, ако е необходима замяна. Отговорът ще бъде извършена в рамките на 24 часа след получаване на всяко оплакване или запитване.
Отрицателна обратна връзка нищо не решава. потопен въздушна поща, която нормално отнема 10-27 работни дни за пристигането си. Стоките могат да бъдат върнати за споделяне, или пълно възстановяване в рамките на 30 дни от получаването от вас на стоката.
Возвратная доставка е отговорност на купувача, ако само възстановяване не е резултат от нашите грешки (т. стоката ще бъде доставена в рамките на 1-4 работни дни след получаване на потвърждение за плащане.от настройките на монитора на компютъра може да има малка разлика в цвета, което е неизбежно.
Внимание : в съответствие с политиката на местните власти, на клиента от Русия и Украйна трябва да напише пълното си име, само, така че клиентът да може успешно да се получи стоката в ръка и да завърши декорация на митницата. Ние винаги сме готови да прави неща.
Допълнителна Услуга. нашата тема включва, както е показано по-долу :
Изкуството за деца, Астрономия и Космос, напитки, Портретно илюстрация, комикс, танци, образование, фентъзи, модни храна, хобита, почивка, къща и огнище, Хумор, карти, мотивация, филми, музеи, музика, изпълнителско изкуство, място на публикуване, религия и духовност, Време на Годината, Спорт, натюрморт,телевизия, транспорт,типография и символи, световна култура
НАЙ-ДОБРИТЕ КАТЕГОРИЯ
Декоративно изкуство, абстрактно изкуство, фотография, винтажное изкуство,Изобразително изкуство,съвременно изкуство,е черно-бяла фотография,Ботаническая,живописна, животни.Цената на проба може да бъде възстановена след потвърждението на поръчката. Бихме могли да ви помогне да намерите правилния баланс между качество и цена. Имаме строга система за контрол на качеството и добра репутация на пазара.


Опции за продукта

Размер (Инчове):
8Х8, 10Х10, 12Х12, 14Х14, 16Х16, 18Х18, 20Х20, 22Х22, 24Х24, 26Х26, 28Х28
търговска марка:
wlong
Тип:
Печат Върху Платно
Продукти:
Домашни любимци
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Платно
Стил:
Абстрактен
Рамка:
No
Среден:
Водоустойчиви Мастила
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Боядисване Със Спрей
Номер На Модела:
Две Зебри
Форма:
Площ
оригинал:
ДА
Опитион Финала:
Не Рамкиране/ Няма Разтягане В Продължение
Тип:
Печат Върху Платно
Режим на рамката:
Без рамка
принтер:
Японски Принтер Epson
Платно:
Платно 230гсм
1 инч:
2,5 см

Свързани продукти