• Най-добра цена
  • Новинка
Сложна Тибетски сребърна будистки статуята на щастливия Махакалы Кинг Конг

Сложна Тибетски сребърна будистки статуята на щастливия Махакалы Кинг Конг

 
BGN 158.38
BGN 141.00

Наличност
На склад

Размер : дължина : 3,9 инча ширина : 3,2 инча Височина : 6,7 инча материал : Тибетское сребро източник : китайски процес : ръчен фокус : Тибетское сребро-това не е чисто сребро, метал, смесени със сребро и мед ние внимателно ще проверим всеки артикул, преди да изпратите. Качеството е гарантирано! За Продукта
Всички продавани от нас продукти са свързани най-доброто от нашите възможности, максимално точно и с най-голяма добросовестностью от наша страна. Въпреки това, за да се избегнат всякакви потенциални пропуски, аз с уважение се обръщам към вас за помощ, да ни помогне да направите тази взаимно задоволителна сделка, внимателно разглеждане описание на обекта и снимки, както и след като зададете всички въпроси преди началото на търговията. Моля, имайте предвид, че размерът и цветово представяне, зависят от производствените отклонения и могат да бъдат неточни. Също така имайте предвид, че настройките на монитора, могат да варират от компютър към компютър и могат да нарушат действителните цветове. Моля, внимателно прочетете тези условия, преди да направите залог.
Доставка
Всички детайли ще бъдат потопени за плащане в рамките на 24 часа на работния в разписката за получаване на плащане . Той приема около 1825 дни, за да превозва до титлата страни. Това означава : Съединените Щати, Канада, Европа, Азия и други места по целия свят. Ние не можем да поеме никаква отговорност за всяка поръчка забавяне или данък. Причината се крие в това, че на транзитно време силно зависи и осигурява пощенска услуга (с изключение на почивните и празнични дни.
Коментари
За нас са важни отрицателна обратна връзка ,спор и откриване на нещата. Аз искрено се надявам, че ще се свържете с мен, преди да се предприемат никакви действия.Аз ще направя всичко възможно, за да сте останали доволни.Аз искрено се надявам, че ще остави ми положителна оценка.
Задоволителен Клиент
Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента. Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите. Аз съм тук и готов да ви помогне с всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат у вас, преди или след покупката. Моята цел е да се гарантира, че вие сте един щастлив клиент и приятно пазаруване с нас. Когато пазарувате от нас, вашето удовлетворение е наш приоритет #1. Залагайте С Увереност!


Опции за продукта

Регионална Функция:
Китай
Материал:
тибетское сребро
Тема:
Будизмът
Воспользуйся:
Украса И За Подарък

Свързани продукти