• Най-добра цена
  • Новинка
Китайски платно Живопис плакат на традиционното изкуство калиграфии Ювэнь Шаньтан поет писма на династията Кай Xiang Сонг

Китайски платно Живопис плакат на традиционното изкуство калиграфии Ювэнь Шаньтан поет писма на династията Кай Xiang Сонг

 
BGN 23.98

Наличност
На склад


1) достъпна алтернатива на оригиналния изкуството, платно скача от стена с богата текстура, цвят и детайли. Художник-клас, бескислотный хлопчатобумажный платно създава елегантен външен вид. Платното може да бъде спаян само във вид на разпечатки, без да се включва рамката. На всяка страна на платно е запазен границата и на 2 сантиметра. Вие можете сами да монтирате жило картини с помощта на дървена или друга рамка, която ви харесва. Ядрото на картини ще бъдат запазени и изпратени в твърда тръба.
2)Ние също така осигуряваме барове растяжителей. Има 2 вида. Един от тях е комплекти за занаяти. Носилка вече добре нарязани и изпратени в насипно състояние. Ние ще предоставим указания, за да можете да ги спазват при монтажа. По този начин можете да направите това и да направи картините са готови да се мотае себе си. Това се прави за икономия на транспортни разходи. Но още по-важно,това е за удоволствие и САМ.
Друг вид носилка сглобени нас. Той е готов да бъде обесен.
3) Ние имаме много възможности-дограма, и са на разположение в различни цветове и текстури. Ние можем да персонализирате комплекти рамки за вас. Но това, което ние препоръчваме, е цвят в черно, бяло и дървена цветове. Цитат на рамката над включва задната страна на растяжителей, но не включва жило картини/печат
4) Ако имате нужда от носилка или рамки, моля, посетете магазин http : //www..com/store/group/Others/1192051_256688718.html по поръчка
5) За цени на доставка, ние можем да се регулира за вас. ,
Кай Xiang (inyin : Cài Xi a ng ; Wade–Giles : Ts'AI Hsiang) (1012-1067) - китайски калиграф , учен, предаде афп, инженер-строител и поет . Кай Xiang е имал репутацията на най-великият каллиграфа на династията Сун.
1. Условия за доставка : ние предлагаме EMS и друго международно обслужване товароотправителя в очакване на вашето съгласие да заплати цената. Стандартна линк в срок на доставка :
Юго-Източна Азия : 10-15 дни
Западна Азия и Северна Азия : 15-25 дни
Близък Изток : 15-25 дни
САЩ : 10-20 дни
Uk / AU : 15-25 дни
Канада : 20-25 дни
Белгия / Франция / Германия / Швеция : 20-30 дни
Русия : 25-45 дни
Останалата част на Европа : 25-35 дни
Централна и Южна Америка : 25-40 дни
Африка : 30-45 дни
2. внимание :
а) безплатни възстановявания в рамките на 15 дни след получаването им. Но моля добросердечно отговорни за такси перевозкы доставка за това да се върне.
Б) може да бъде незначителна разлика в цвета между реалната картина и гледка към монитора, поради настройките на монитора. Моля, бъдете внимателни, преди да започне наддаване.


Опции за продукта

Размер (Инчове):
12х18, 16х24, 20х30, 24х36, 28Х42, 32Х48
Цвят:
Само печат
Рамка:
No
Техника:
Боядисване Със Спрей
оригинал:
No
Режим на рамката:
Без рамка
Продукти:
Писмо
Среден:
Водоустойчиви Мастила
Форма:
правоъгълник
Тип:
Печат Върху Платно
Стил:
Традиционен
Форма:
Единична стая
Материал:
Платно
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Поддържаща База:
Платно
Номер На Модела:
CF-CC-002
is_customized:
Yes
Тип:
Пишеща машина

Свързани продукти